Flytt

Idag hjälper jag min äldsta syster att flytta, rör på sig i solen, och hjälpa till. Finns det något roligare? :D Synd att susan inte vann igår xD :D 


Lördagsfrukost

Idag ska jag jobba mellan 16-20, det ska bli roligt, efter det ska  jag förhoppningsvis träffa en kompis!! :D Jag blev otroligt sugen på chips, så det åta jag till frukost :) Mamma inte glad över det ;) MEn nu ska jag ta och läsa lite so, har ju prov nästa vecka :) :D had gött :D


Lugnt - Not

 Igår kvällen blev lika lugn som jag hade tänkt mig -NOT. Först kom jag hem och tog det lite lugnt, åt lite gott med mamma. Sen badade jag. När jag badar tar ajg med mig datorn in i vadrummet och spelar otrolig hög musik, mamma blir lite sur ibland. Kan tänka mig att grannarna också blir det, eftersom det ekar i badrummsventalitionen.
   Sen gick jag lite spontant till Jesper på kvällen, vi hade det jätte roligt ;). Efter det blev det lite stad, Johan palm och EMD uppträde var ju bara tvungen att kolla lite. Men jag gillar inte direkt Johan eller Emd, så jag gick hem vid halv tio. När jag kom hem frågade Linus och Jesper om jag skulle föjla med på fest, men jag tänkte att det är ju faktiskt vardag! (:D) 
  Äntligen fredag, ikväll får jag se vad jag ska göra, kanske ska vara med en kompis ikväll, men får se (vill det gärna). Men annars ska jag ta det "lugnt". Idag har jag redovisning på min stol som jag började med i tisdags, två gånger har jag byggt på denna "fina" stol.


Fina stolen xD

För 50 år sen var det tomt runt vår jord, det känns bra att ha något som skyddar  <3

MVG i Svenska - med alla felstavn(n)ingar!

Härliga dag, även om det är lite grått ute, är det allt annant än grått i mig. Jag känner mig lycklig. Jag har möjlighet att förändra, om jag vill!
  Svenska provet gick sådär, men jag fick ändå MVG i Svenska i 9:an. Sen lämna jag in mitt afrika arbete till vår so:lärare. Han blev inte glad, eftersom det var så långt xD (skämt) Matematik muntliga gick ju hur bra som helst,även om jag röde till det lite ibland. Men vår snälla matematik lärare lät mig prata massor,det var ju bra!
   På tisdag ska jag nog stå för Cuf på Gymnasieslaget, förhoppningsvis. Det ska bli kul i så fall! Nej, nu ska jag åka hem, men första ska jag fixa lite med ESO. Ska ju hålla en dag för hela skolan snart, det ska bli hur kul som helst! :)

Hade så underbart gött nu!


Gud vad härligt!

Ursäkta att jag inte bloggade igår. Men jag hade inte någon kraft att göra någonting alls. När jag vakande igår morse, spydde jag direkt. Sen höll det på helda dagen. Min mage värkde massor. Men nu i morse när jag vaknade kände jag mig jätte pigg. Det är så härligt med kontraster. Nu sitter jag vid min dator, och upptäcker att det går att föra över bilder ifrån min telefon igen. Gud vad härligt, nu blir det massor bilder!
   Idag har vi svenska prov, sen inlämning i So, tyska redovisning, Matematik nationella muntliga. Ja, ganska mycket men det ska bli skönt att bli av med det. Efter detta har vi bara ett so prov kvar. Vilket är ganska mycket, men jaja det löser sig. Ikväll ska jag nog ta det lugnt., förhoppningvis hahah !
  Just det i tisdags shoppade jag lite också!


Ny plattång, härligt!


Tre nya tröjor!

Pyssla

Hej, Idag är jag övertrött eftersom det blev lite försent igår kväll. Men ingen kan förneka att det var roligt. Vi klättrade upp på ett beg och satt där och ahde det jätte mysigt. Skoldagen har  varit bra, upptäckte att afrika arbete ska in imorgon, så det blir att pyssla med ikväll. Annars inget speciellt, ska duscha eller bada ikväll, och sen ringa frida. Det får bli en slö kväll. Men innan kvällen ska jag och mamma åka och storhandla, det ska bli kul!


Makaka lever i Japan, visst är de söta?

Härliga dag

Härliga dag, det har varit en helt underbar dag för mig i alla fall. Teatern i skolan var jätte rolig, så rolig att jag nästan dog. Efter skolan var jag med Elli, vi åt glass på smultron och sen hem till henne. Det var jätte trevligt. Efter det blev det hygien kurs på smultron och roligt. På bussen hem satt jag och pratade med en massa som ska jobba där i sommar, de var jätte trevliga.
   Sen blev det hem, rebenspjäll till mat, det var gott. Nu ska jag iväg och träffa en kompis ;) ha så gött


Relationsdag

God morgon allesammans! Gud vilket härligt väder det är ute idag. Snart är det skola för min del, men det är inte någon vanlig skoldag. Utan idag har vi en realtionsdag, jag vet inte riktigt vad det innebär men det är säkerligen roligare än vad en vanlig skoldag är! Sedan ska vi förmodligen se teatern Ung utan Pung, eftersom jag sett deras föreställningar förr på skansken vet jag hur roliga de är.
   Ikväll ska jag på hygien-kurs på smultronstället. Den börjar vid sju, men jag kommer väll hem runt nio. Lite tråkigt eftersom jag har otroligt mycket att göra i skolan denna vecka. Men allt löser sig vettu! Ha en helt underbar dag nu!


Sugen jag blev på Loka

Mjukglassmaskinen

Idag blir det att jobba på smultron stället mellan 14-19. Det blir härligt, eftersom jag har bestämt mig för att bli vänn med mjukglassmaskien idag, det ska jag verkligen bli - Bästa vänner!Power to lucky !

Zacharias

Ju är det nästan ett helt dygn som jag inte bloggat på - förlåt.

Gårdagen blev riktigt roolig. Först var vi på storå festivalen i Söderköping. Där låg vi regn och sol och beskådade inhemska band som spelade. Banden var ritkigt bra, men bäst var nog song/singwriter Amanda ekstedt. Hon var verkligen jätte duktig.
   Vid 4 åkte vi in till Norrköping. Och besökte började med att äta såklart. Den här gången blev det på donken. Jag tog en mc chicken, det var jätte god (den brukar jag nästan alltid ta, men idag var den lite godare än vanligt) Efter donken gick vi alla (Patricia, Anna, Sofie, Madde, Amanda, Mando) till moa för jag skulle lämna lite saker. Sedan vidare till söder tull för att möta Antionia. Där mötte jag Tone också, som visade sig vara en liten rolig knudd (väldigt rolig). Sedan gick vi till kultur kammaren, men det var helt tyst där och låst.
   Sedan visade sig att konserten var i kultur huset, så vi gick dit. Det var zacharias som förband, det var v erkligen jätte bra. Men det spelade så otroligt högt, eller var det jag som stod brevid högtalaren. Men jag fick i alla fall gå ut flera gånger. Det var ganska många människor, men många kände man ju!
  Efter konserten vid halv elva gick vi till kärleksparken, sedan droppade in massor människor. Det var verkligen jätte trevligt. Jag träffade också Gabriel och Elias ifrån Brevik, de är så otroligt roliga!
  Vid halv två åkte de sista hem, och jag, Gabriel och Elias gick till min syster för jag skulle lämna en väska. 
 TACK så mycket alla människor som var med på denna underbart roliga kväll!!


Helge-dag

Hej alla läsare, hopppas ni mår lika bra som jag idag. För jag är helt (Y)ber idag, man vill bara göra så mycket samtdidigt. Men om en halvtimmer åkter jag till Söderköping, eftersom jag ska på storå konserten, men en massa folk det ska bli roligt. Ikväll bblir det att fara hem till norrköping. Då blir det en annan konsert med något inhemsk band. Det ska bli jätte roligt. Sedan blir det väll uthgång i Norrköping, gu va roligt. Det ända tråkiga är att jag inte hinner blogg under dagen, men ni får hade så underbart bra, för det ska jag ha!!!
Falke

Vakande vid åtta, jätte trött. Åkte nästan direkt ut till landet. Falke heter farmors och farfars land. Det är jätte mysigt där. En ko hage precis framför. Där firade vi min syster, kusin och farfar som tillsammans fyller 93 år. Vi åt också god lax och potatis sallad. Sedan bar det hem vid 6 tiden, då var jag verkligen jätte trött. Väl hemma, gick jag till Napoli coh åt en kebab tallrik, de är verkligen jätte gott där. Men nu var det tredje dagen i rad och äta ute, men imorgo ska jag bo hos min syster och då blir det ute igen tror jag!
Men hoppasa ni haft en piggare dag än vad jag har haft ;)


När man längtar bort, lär man sig att se vad man har i sin närvaro, och för mig känner jag att jag inte vill någonstans!

Vasa parken

Min fredagskväll blev underbar, först hade vi "förfest" hemma hos mig. Vid åtta gick vi ut. Vårt nästa mål donken, där jag och sofie gick på toa. Jag köpte en liten cola, som jag senare tappade. Sedan gickvi till vasa parken, där var det en härlig sommar kväll. Sen ringde vi lite folk (om någon fick ett störigt telefonsamtal igår). Sedan gick vi tillbaka till donken, sen åkte patto hem, det var synd. Jag, Antonia och Sofie gick tillbaka till vasa parken, men det var lika tomt som förut. Och sen skulle Sofie och Antonia hem vid elva, och klockan var halv elva.
  Då ropar Jesper och hans vänn Linus, så de följde med oss hem till mig. Sofie och Antionia blev hämtade, och jag, Linus och Jeasper satte oss i mitt trapp hus och pratade. Sen kom jag på att allt ekade otroligt mycket, så vi gick till kärleksparken för att se om det var något folk där. Vilket det var, men vi kände inte dem. Men vi gick fram och satte oss ändå. Sedan kom två till, var av en var elias bror, elias ifrån mitt komfiramtions läger. Se vad världen är liten.
   Sen gick människorna som vi träffade, kvar satt vi och pratade tills klockan kvart över tolv, för då var jag tvungen att gå hem.
Tack alla för en underbar kväll ;)


Vasaparken

Kriminal vården

Joggningsturen blev runt strömmen och brevid kriminal vården och sen hem. Det var underbart härligt att vara ute och springa intervaller. Även om de fanns många moln på himlen, var det inget som skymde solen. Det tog under fär en halvtimme med tio minuters meditation också. För efter springen kom jag upp vid en "klippa" där satte jag mig och meditera lite, det var verkligen jätte skönt. Bara tänka igenom livet, och hur jag vill ha de i framtiden.
  Mina intervaller blev helt oregelbundena, men det är skönt det också. För varje gången jag träffade en människa skulle jag sakta ned, och precis efter människan skulle jag öka. Jag måste sett otroligt kul ut, där jag sprang och sedan saktade ned o.s.v.
  När jag kom hem började jag städa, sedan ringde Sofie och sa att hon skulle komma kvart över 4. Det ska bli så kul ikväll, det har jag bestämt. Patricia kommer senare hoppas jag. Men nu ska jag ringa till Smlutron stället och fråga vilka tider jag har i helgen, om jag jobbar. Jag är helt POWER nu!Samhällets ekonomi

 Nu på morgonen har jag suttit och svarat på en massa mejl. Varje gång jag tänkt göra det, har jag skjutit upp det. Jag har också drukit lite varm mjöd, det var gott, men ingen i min familj tyckte det var gott, så mer till mig alltså. Men nu har jag satt mig vid skrivbordet och skriver på samhällekonomi målbeskrivining. Shit, vad Ekonomi är stor, så många olika uttryck, men de tär alltid kul att lära sig något nytt!
   I helgen ska mamma ha någon slags tjejkväll, och eftersom hon arbetar idag, måste jag städa. Visst det är kul att städa - mitt rum. Andras rum är inte alls lika kul. Men det blir bara att bita i det sura äpplet. Imorgon ska jag ut till min farmors och farfars land, för att fira min lillkusin, Min syster och farfar. Det ska bli härligt och träffa hela släkten igen, det var länge sedan.
  Vid ett har jag tänkt att gå ut och springa lite, kanske promenaderna, men får se, eftersom min förkylning fortfarande håller i sig!
 -Jag kan ha lugg igen, YEES!


På brevik med någon slags målning, det var den mest underbarste tiden i hela mitt liv !

Mjöd

Efter skolan var jag som sagt med Elli, vi gick till viochni, och åt god Kyckling rulle, som jag aldrig testat förut. Vi satt och pratade om livet och alla underbara minnen som vi har tillsammans. Självklart ett samtal fullt med glädje tårar och garv.
  När jag gick till bussen, gick jag och Elli förbi Korps( en medeltidsaffär) där jag köpte Mjöd. Jag tycker det smakar så gott med värmd mjöd (självklart alkoholfri). Väl hemma i Norrköping gick jag till Gott om mål, för att hämta ut mitt inloggningskort till min internetbank. Ibland känner jag mig så gammal och mogen, och att jag borde stanna kvar i 10års åldern, då man sprang runt och gömde tacco chips i bibblan. What a feeling säger jag bara! Och självklart en Chai latte på vägen hem.
  Nu på kvällen har jag hjälpt min mamma med hennes nya rum. Nu när min syster flyttar den första juni, ska mamma flytta in i hennes förra rum. And more place for me and mum! Sedan såg jag lite på Rush hour 2 (?), den var ganska rolig, men inte lika rolig som jag tänkt mig. Och sen blev det duschen.
  Imorgon ska jag förmodligen vara med Patricia, Sofie mfl. Det ska bli kul!
God natti, för nu måste jag sova, är så trött. Och man ska ju göra det man tror att man mår bäst utav!


Hela kill Gänget på Brevik, jag i andra raden tvåa ifrån höger.

Sista mötet

Jag hade engelska muntliga idag, det gick bra. Trodde att det skulle vara jätte svårt, men det var ganska lätt. Jag var bland de sista att göra det i klassen, men det känns bra att det är över nu. Tyska redovisningen blev uppskjuten igen, nu tills på tisdagen nästa vecka. Teknik provet var lätt, samtycke med hela klassen också.
   Nu sitter jag och skriver på en mötes lapp, tills på onsdag nästa vecka, det är sista korridors mötet som vi har här. Känns lite sorgligt, då jag vet att jag inte kommer vara ESO nästa år. Men innan dess ska vi ha en turnerings dag, med turnering i sten-sax-påse. Det ska bli roligt att kora vinnaren på scenen framför alla på skolan. Vi måste nog kläma in ett stor möte för hela skolan innan det!
  Ikväll ska jag vara med Elli, hon är verkligen en fantastisk människa på alla sätt och vis. Jag ser verkligen fram mot det. Men Ni får ha det så bra, så hörs vi ikväll!


Nu blev jag hungrig !

Soliga sommar dag

Idag är det en härlig dag, inte bara för att det är soligt ute, utan  för att det är mycket som händer idag. Det är nationella prov i Engelska, Tyska redovisning, Teknik prov, jag ska hämta ut mitt inloggningskort till banken ( kan jag äntligen ha mitt egna bankkort),
      Sedan ska jag och mamma på en utställning, planera ESO möte, ska höra med patricia om i morgon. Ja, idag är det en spännande dag, för att vara pigg, ska jag nu ut och springa promenaderna. Det ska bli härligt !


Elli ute i solen, i Emmaboda!

Japansk musik - det nyaAvkopplande :)

Hälften av allt - mitt nya jag

Hela mitt liv har bestått utav vänd punkter. Den senaste var vid nyår, då jag bestämde mig för att vara öppen och vara mig själv. men hela tiden har jag rättat mig själv. Idag har det varit en ny vänd punkt. Jag var inte i skolan idag, jag var sjuk hela dagen. Detta har inte hänt på otroligt länge, eftersom jag tycker att jag ger ett dåligt intryck då hos lärarna. Mina betyg är uppbyggda med hjälp utav fjäsk och ögontjäneri. Det brukar vara så att jag få VG på ett prov, men sen "tar" lärarna ifrån lektionerna så får jag MVG, oftast mvg-. Pågrund att jag har varit pigg och glad mot lärarna har jag gett ett vädligt bra intryck på dem.
  Men tro, jag har väldigt svårt att lära mig saker, då menar jag väldigt svårt! Att lära mig glosor tar över 4 timmar, fatta då ett SO prov. Det tar mig flera dygn att lära mig det. Men då får jag också MVG på proven, vilket inte händer så ofta. I åttan hae jag till och med ett Schema som jag föjlde när jag kom ifrån skolan. Det stod precis vad jag skulle göra, och hade raster inlaggda. Mellan 18-02 pluggade upp vid 6 plugga lite till. Det var helt sjukt. Men vid nyår bestämde ja gmig för att ta hem så lite som möjligt och försöka plugga mer i skolan, något jag verkligen inte kan. Jag bestämde mig för att utvecklas socialt istället, för i skolan, för där hade jag redan uppnått allt möjligt (320), varför ska jag träna mer där. Jag visste inte att det social livet skulle ta så mycket tid. Så för en månad sedan kunde jag sitta i fyra timmar och sms i stället. liksom de timmar som de tar att plugga.
   De båda delarna är precis lika starka inför framtiden. Om du har all kunskap men känner ingen kommer du ingen stanns, om du känner alla men har ingen kunskap kommer du heller ingen stanns. Man ska ha 50/50. Förra terminen blev det all kunskap, och ingen social kompetens. Och denna termin blev det tvärtom. 
  Jag har lidit av svår perfektionism, Jag har kunnat slänga papper som varit vikda i hörnan, jag har kunnat gråtit över att kompisar stöttigt till min arm när jag skrivit: nu vid nyår var det slut på det ! Nu kan jag ta att jag får VG prov, Men jag klarar inte av att någon säger att jag är osmart och dålig! (finns en person som ska ta till sig). Jag klara av att få 305 i slutbetyg, vilket jag kommer att få, men då har jag också byggt upp ett socialt nätverk och levt utan plugg i flera veckor! Det är värt det då! Världen ska få se nya mig ! De ska få se Helge !
 nu ska jag doppa chips i nedsmält choklad och FETTTTA mig för det är det jag vill göra nu !


Elmo-emo


Det gick ju bra...

Det var lite krångligt med allt nytt i början, men sedan släppte det efter. Nu ´känner jag mig mycket säkrare. Mjukglassen kan jag inte än, men nästan. Ni minns ju förra gången, då jag fick 2 liter över mig.  Det är så roligt att träffa nya människor hela tiden, varje gång på man en ny chans att glänsa, det är roligt.
  Efter jobbet gick jag på stan lite, hittade en snygg tröja på DNcompany, ska förmodligen köpa den imorgon. På vägen hem tog jag en chai latte, som de gjorde åt mig innan jag kom in på waynes, eftersom de såg mig i fönstret. Jag tror det är min 66:E chai latte sedan jag flyttade till Norrköping, i december.
   Ikväll ska jag och syrran se esc, hoppas sverige vinner, jag tror det, men jag brukar alltid ha fel.

Smultron

Idag ska jag jobba mellan 11-17, kommer vara helt slut körd när ja gkommer hem, men det är ju bara härligt. Det är den första riktiga gågnen jag ska arbeta idag, och som tur blir det skopan, det är lite lättre än serverigen. Jag tycker ni får komma förbi och handla av mig, det är den lilla kiosken brevid serverigen ;) ha en bra dag-


Torsdags kväll

Nu ska jag fortsätta att arbeta på mitt Japan arbete, se hur långt jag kommer. Vi skulle egentligen ha teknik prov imorgon, men det blev flyttat.
   Imorgon kväll ska jag och Patrica förmodligen gå på konsert, ung nt fixar med det. Sen på lördag ska jag arbeta på smultron, det blir mitt första ritkiga arbetspass, ta ut min lön, så det blir lite shopping i helgen. På lördagskväll har jag, inte planerat något men det kommer alltid upp något. 
 gooood naaatt :)

Angels end demons

Det var den bästa film översättning ifrån en bok som jag sett på väldigt länge. Jag tyckte verkligen att de hade fått med mycket av boken i filmen. Det var mycket spännande. Jag såg alltså änglar och demoner. 
   Innan filmen, alltså efter skolan, var jag med Frida. Vi gick till fräcka först, där jag tog en chokladboll och Frida en sallad. Sen blev det wayne's, vi båda tog en varsin chai latte, take away. Sen gick vi till donken och satte oss, för att Frida skulle ha en chokladmuffins. Där satt vi ett bra tag.  Tills vi kom på att vi ville röra lite på oss efter allt fikande, så vi gick upp till någon kyrka (?), där fanns det ett roligt träd, som vi klättrade i. Innan det träffade vi Kalle som går i Fridas klass, han var trevlig. Mamma ringde tjugo över 6 och sa att jag skulle komma ned från trädet och komma hem och äta mat, för vid halv sex skulle vi vara vid bion. Hem gick jag och Frida, sen åt jag lite snabbt och vi kom till bion ungefär vid kvart i. Frida är verkligen jätte underbart kul.
  De senaste dygnet har det varit mycket, så jag har inte hunnit att blogga , förlåt. Men hoppas ni mår bra ändå.


Saknar mitt hår ;)

Tha skansen

Gårdagen blev bättre än vad jag kunnat drömma om. Buss resan dit satt jag brevid Sofia, det var väldigt trevligt att disskutera bloggare och deras bloggar. Och om att Kenza uttalas Kinsa, om hur smart och cool blondinbella är. Vi stannade till vid sillekrog på väg upp, där köpte jag glass, b and J såklart.
   På skansen gick jag med Filip, Tove och Frida. Helt otroligt kul hade jag, men det kanske var för att jag var på hyper humör. Jag visste inte att filip var så kul, och tove och Frida ni är helt underbara. Vi gick runt och var jobbiga mot andra människor, det var verkligen jätte kul, eftersom jag älskar förnedrings-tv och när man får göra det i verkligheten blir det ännu roligare.
   På scenen uppträdde Janet och kim ifrån "made in sweden". Star pilots, darin, pauline och maja (?). Det var jätte kul att stå i pubilken, och tränga oss före alla andra. Snacka om att vi blev hatade där. Sedan började vi bre mackor ifrån Skogaholms med messmör, som vi fick gratid där. Jag hade ungefär 5 limpor ett tag och filip hade 4 messmörs tuber.
  Jag trodde jag skulle somna på vägen hem efter allt skrattande, men på bussen blev det bara mer skratt. Alla berättade om hemska historier om deras husdjur, det var verkligen jätte kul.


Tack alla, förlåt för inga bilder, men min mobil går inte att synka nu :)


Astrobiologi - livet i rymden


Astrobiologi handlar just om vad det står för. Astro '= rymden och dess uppbyggnad. Biologi = läran om livets uppkomst och uteveckling. Inom astrobiologi letar man efter liv i rymden, vilket jag själv tror att det finns. Man har svårt att tänka sig att det finns sådant liv som är utvecklat som här på jorden. Utan man letar också andra former av liv. Sånt liv som kanske inte behöver ha någon slags energi, eller utvinner energi ifrån olika annourluna källor. Som ifrån skuggan eller någoting annat. Mycket inom astrobiologi handlar om hur rymden påverkar atomerna och i vilka olika tilståd dessa atomer kan hamna i.

Astrobiologi handlar om att hitta teorier kring vilka förutsättningar som egentligen kräver liv. Teorierna ska hålla måttet, genom att bevisas. Detta är något astrobiologerna håller på att klurar kring. Jag tror att det är mycket möjligt att det finns olika former av liv i rymden, och tillochmed här på jorden tror jag att det finns olika sortsers av liv. Vi har fortfarande inte utforskat hela vår jord än.

Det jag, som astrobiolog i framtiden, kommer att arbeta mycket med, är att se olika saker ur olika dimensioner, inom matematiken finns det upp till elva stycken olika dimensioner. Genom att se olika bevis ur olika dimensioner kan man få fram nya resultat. De tär väldigt svårt att förklara vad de olika matematiska dimensionerna uppnår och visar, men på google kan man hitta de flesta svaren. Detta gör att jag måste nästan utbilda mig till matematiker också.

Astrobiologi är en ny del av naturvetenskapen, i sverige har vi endast en astrobiolog än så länge. Framtidsdrömmen för mig är att arbeta på NASA i usa. En astrobiolog, är ingen astronaut, och gör sällan fältprovtagning. oftast är det astrobiologer som analyserar svaren ifrån olika sateliter som tar prover i rymden.


Rob- Jag är helt kär


En sväng till Söderköping

Jag och mamma skulle köpt ett parasol till vår terass, men när vi kom hem upptäckte vi att expetien tog fel färg, så vi åkte tillbaka till Söderköping och byte parasolen och nu blev det hur bra som helst. Sen shoppade jag lite godis och loka tills imorgon, att ha på bussen, till sthlm. Jag hoppas på att se beoyncé, men jag tvivlar på att hon kommer till Friendsgalan, haha.
   Nu har jag drukit te och skrivit lite på mitt japan arbete, jag har bestämt mig att det ska vara klart tills på söndag, men får se hur det går. Nu ska jag smyg öppna min loka, min älsklings dryck.
  På torsdag ska jag se på änglar och demoner, har längtat. Jag älskar verkligen mitt liv, allt går så bra nu, förutom nationella i biologi, jag skrev att den största biologiska händelsen var när forskarna kom fram att man inte fölorar cellerna i hjärnan när man dunkar huvudet i bordet, eftersom det hela tiden skapas nya celler. Så nu kan alla dunka huvudet i väggen hur mycket som helst! jag kommer nog få IG på det, emn det är skit samma eftersom det inte påverkar betyg.Skööönt ;)


LOKA forever


Te :)

Dagen är normal-än så länge

Jag försökt att följa boken slaviskt, men när den sa att jag skulle klä på mig imrose var jag tvugen att bryta mot detta. Nu kommin moster och så ska vi fika lite, det ska bli trevligt, sen blir det elli och lite blogg :)


Imorgon ska jag göra ett exprement

Imorgon ska jag låta mig styras efter en bok. Den heter svarens bok och innehåler svar på alal dina frågar. Det kan vara frågor som "bör ajg gå upp tidigt imrogon" och då fick jag att jag skulle utnyttja den tid jag har, och om ja ginte sover bor tiden har jag mer tid, alltså ska ja ggå upp tidigt imorogn:) Önska mig lycka till.l

Jag ska bara

Jag ska bara bli klar med so arbetet denna vecka - Jag ska det ! :) men annars har jag det ledigt på onsdag det ska bli trevligt ska upp till sthlm xD

Roligt klippLördagskväll

Det blev en mycket, lite för, lugn lördagskväll. Antonia, sofie och Patrica kom hit, vi bestämde oss för att leta upp lite roligt folk i nkpg, för det finns det ju alltid, trodde vi. Det var helt öde i hela norrköping, allt folk var visst i skpg, vilket vi inte trodde. Men vi motion i alla fall och jag tyckte vi roade oss bra ändå. Till slut satte vi oss på donken och glode på människor, men det var kul det också. Tack s mycket alla för en rolig kväll men lugn :)


Vackra Antonia och Patricia


Benandj och Fanta


haha alla blev så bra.

Hej alla

Om en och halv timme kommer Sofie hit, jag vet inte riktig när Patricia och Antonia kommer men det märks. Vi ska hitta på något kul ikväll, får se om det blir *utgång*. Nu ska jag fixa mig lite. Vi ska fira mamma som fyller 42 år idag, det ska bli kul. Sen ska jag försöka hinna med att skriva om vad en astrobiolog gör. Ha det så bra:)


Dagens outfit


skjorta ifrån hm för 100 spänn, as snygg, och byxor greencha ;)

Dagens låt


Underbar låt :)


regninga dag

Andra världskrigs provet gick hur rba som helst, det var verkligen jätte lätta frågor. Efter skolan gick jag på stan ett tag, tog en chai latte på waynes, sen blev det lager haus. Nu har jag köpt en bok till mamma, den passar henne verkligen. Efter det åkte jag och mamma och handlade, jag köpte hemma gjord isglass, gud vad gott. Sen åkte vi till napoli, och åt kyckling tallrik, så gott. Dom börjar känna igen oss där. Sen hyrde vi twilight och På andra sidan, plus chips är livet underbart.


   Cooola va? :P


Hungrig man blir heller hur? :P


Isglass


Gu va gott

I don't want to be

Dagen började med cirkus träningen, jag lärde mig nästan att jonglera, det var jätte kul. Sen gick jag på lina, men det var alldelse för svårt för mig. Efter skolan var jag med elli en stund, vi åt glass på källaren, det var underbart gott. Elli är en sådan rolig människa, jag gillar verkligen henne. Vid 4 åkte jag till bibblan i nkpg, där tittade jag runt och läste lite böcker kring andra världskriget, träffde också Anton, han är väldigt trevlig. Sen blev det chai latte på waynes, så underbart gott. Och väl hemma åt jag räksås med pasta. Nu har jag suttit vid datorn och pluggat ett litet tag. Så typiskt mig att inte plugga så mycket kvällen innan, för nu känner jag mig så lugn.


Gotttt


Johan, han var jätte rolig


Erika försökte sig på balansgång på våra bänkar, det gick ju jätte bra heller hur? :P


Kände mig stolt, då min lärare använde rmin låda för förvaring :)

Teknik

Nu har jag teknik, men jag ska jobba lite med min målbeskrivning på andra världskriget, har bara 23 timmar kvar till provet. Ikväll blir det bara plugg,plugg jag hoppas att ingen ringer eftersom jag behöver PLUGGA,så här går det om man skjuter upp saker. _Take care

Skadad

Sverige lovade england att inte sälja mer än 8 miljoner ton järnmalm till tyskland, men efter krigsutbrottet så¨sålde vi 16....Jag är skadad av andra världskriget. Tyska redovisning gick jätte bra igår, även om jag kom bort mig ganska ofta. Skulle gått och solat nu på morgonen, men inåg att det är bäst att utnyttja tiden till max istället, läsa boken andra världskriget - så alla förstår. Den är jätte bra, idag har vi en workshop, men cirkus folket, Jag kommer att dö ! :)


Alla vet att jag älskar skjortor, men jag har ju faktiskt inte någon helt svart :P mmm köpes :P

Plugg plugg

Men annars flyter livet på ;)
Det är synd om nazisterna, så osäkra i sig själv...

Våga vara dig själv

Han på cirkus var ju.... ;=)

Andra VK

Nu sitter jag och läser en jätte bra bok, som föklarar allt kring andra världskriget, snart ska jag läsa igenom tyskan också. Igår kväll gick jag till bibblan, men de stängde ju vid sju, trodde de stängde vid åtta. Sen blev det waynes, och en chai latte på vägen hem, gud vad gott det var. Vårsolen tittade fram efter regnet och allt kändes bara helt underbart. Men nu måste jag plugga vidare, ha det så underbart gött <3Vår härliga skolgård.

Mamma hemma

Min mamma har varit borta i köpenhamn de senaste fyra dagarna, och nu kom hon hem igen. Nu känns det tryggt, vi är ju som ett vi två. Ikväll blir det bara plugg och inget annat, funderar på att gå till bibban, mamma ska ändå iväg på ett möte. Jag ritade dit en ballerina på min stora teckning på bilden, den blev ganska snygg. Mamma hade såklart med sig presenter ifrån danmark, en grön tröja, vilket jag äslkar eftersom grön är min färg. Sedan hade hon köpte hon en pics till mig med Dalai lama på, vilekt är min gud.


Fina va?

Matematik för hela slanten

Okej matematik nationella blev jag ganska nöjd med, inte uber nöjd, men nöjd. Det var ganska gott om tid i början, men sen blev det stressit på slutet. Men 10b löste jag aldrig, jag krånglade till det massor, men jag hoppas inte att reslultat påverkar allt för mycket. Nu ska jag iväg och spana, ha en bra dag.

:)

What a feeling

Just nu sitter jag och läser igenom tyskan, det går bättre för varje gång. Samtdigt lyssnar jag på låten What a feeling, den är så skön och man blir glad utav den. Snart har vi Matematik prov, jag är inte nervös än, men blir väll det snart.

Kolla in dessa coola människor, jag älskar introt.Teater kris

Imorgon har vi teater på tyskan, jag kommer att vara så nervös att jag inte kan prata, men hoppas på att det går bra ändå. Cirkusen som vi såg på idag, var jätte bra och rolig, verkligen riktig underhållning. Vi gjorde frågesport på so:n det gick väll sådär men vi kunde inte plugga innan så det spelar inte så stor roll. Och sedan fick vi tillbaka svenska: Kärlekshandboken. Jag fick MVG, blev väldigt glad. Hela dagen vände verkligen, först var jag faktiskt lite nere men nu är jag på topp igen. Hoppas ni haft en lika bra dag som jag!


Matris på svenska, Att tänka på grammatiska fel (förvånade)


bilden säger allt


Härligt

Cirkus

Vår klass ska på cirkus klockan 14:30, fast jag vill gärna träna på min tysk teater nu, ska fråga om jag kan få göra det istället. Ska förmodligen fika med en kompis. och lite plugg. Nu ska ta det lite lugnt innnan idrotten som förmodligen innehåller ett cooper test. Ni får ha det så bra.


hahah :)

En dålig dag?!

Jag tror inte på dåliga dagar, jag tror inte att en dag bara kan vara fylld med hemskheter, den chansen är alldelse för liten för att var troligt. Men min dag har varit hittills fylld med det, men nu har jag bestämt mig för att det ska bli en bra dag.
   Nu ska ajg snart äta frukost sen blir det i väg till skolan, fick reda på att vi skulle se någon slags cirkus idag, det kan ju alltid muntra upp mig. Hoppas ni får en underbar dag!


Der Untergang

     Nu har jag ätit, tog hem mat ifrån napoli, de gör en jätte god Kebab tallrik där.  Sen köpte jag en liten cola flaska på Time. Sen såg jag på en film som skildrar undergång av hilters trejde rike. Jag sitter och ser den nu, men den är 150 min så det tar en stund. Men än så länge lever Hilter och Braun, men nära döden. Filmen är verkligen jätte bra, rekomenderas verkligen. När filmen är slut ska jag ut och löpa runt promenaderna, nu är det inte så varmt så det passar bra. Sen blir det bad och god natt.


Gooootttt


Köpes eller? Blogg kamera!

Deutsch

"Wir haben das Theater am Dienstag in Deutsch, ich kann fast nicht meine Antworten. Haben Sie ein wenig in Panik, aber es löst sich genug. Sie haben es so gut."

Ni som läser tyska förstår. Jag har tränat på mina tysk repliker idag, med ganska stor framgång. Sen har jag skrivit och regi lit ei mitt Japan arbete. Fick även ett roligt och långt samtal idag. Nu har jag vant mig vid mitt hår, det som finns kvar av det. Ikväll ska jag skriva lite debatt inlägg på några forum, och sen planera veckan som kommer. Vi ska förmodligen ha 2:a vk prov, och sen har vi Matematik nationella del c på tisdag. Sen blir det löpning ikväll, det ska bli härligt.Geisha, betyder konstperson. Nej hörrni nu är jag Japan skadad igen. Har ni några förslag på vad som ska tas upp nästa vecka i bloggen?

Söndagsmorgon

Vaknade runt tio och hoppade ur sängen av lycka. Varför det vet jag inte, Jag kände bara att mitt liv är så lyckligt, så fyllt utav liv. Sen lagade jag söndagsfrukost, champinioner, Bacon, Ägg och köttbullar, så gott. Jag äslskar stora frukostar, man blir så pigg efter dem. Jag satt framför tv och åt, såg på smala sussie. Den filmen är underbar, så rolig. Nu ska jag lägga mig i solen och repetera Tyska teatern,  sen blir det att slipa lite på mitt Japan arbete.


Mmm fett gott


Smala sussie

Släktmiddag

Jag har klippt mig som sagt....  Sen åkte jag och Anna ut till Annas pojkvänns lillasysters stall för att hämta Pelle, vår hund. Då hade Hennes häst rymt och sprang runt på en åker, hästar är opålitliga. På kvällen blev det grillning hemma hos Mormor, träffade morbros nya flickvänn, hon var väldigt trevlig. Sen hade mormomr hundvalpar hemma hos sig. Jag smälte, de var verkligen de sötaste jag sett. Maten som vi åt var underbar god. Nu sitter jag hemma och lyssnar på Kung Fu fighting av Cee Lo, det är en power låt som man känner sig mycket stark utav av. Jag ska gå och lägga mig snart, känner mig lite mör.

Hoppas ni haft en underbar dag, Jag uppnåde mitt mål med dagen, att lära mig tyska Teatern utantill.


My new look


Läskiga Hästar ;)


Söööt


Meee in Östra ryd

Lyckligare - del 3

Det är svårt att leva livet utan motovation. Människan är nog gjord för att leta efter sådant som gör att vi får livstörst. Men vad ska man göra när man inte har någon insperation, som sakpar motovation, kvar?
För länge sedan skrev jag en interjuv med mig, som var 20 år fram i tiden. Alltså var jag 36 år och sen skrev jag frågor kring mit liv. Jag svarade som jag vill ha det då. Detta gör att man får mål i livet, som kan vara mycket användbara. Men mål kanske inte väker någon motovation hos dig?

Sök runt lite på konstiga saker på tex Youtube och Google, för att hitta saker som insperar dig. Det kan vara dans, sång, film allt möjligt. Bra så du blir himpad och känner att du också vill kunna göra som dem. Detta gör jag varje dag, för att det är ett roligt sätt att hitta insperation på.

Jag anser att världen består utav tre olika slags människor sorter, och varje människa är en blandning av dessa sorter, mer och minder än andra.  Dessa tre sorter är insperatörer, som insperar dem som förvidare insperation, till de som vill bli insperaerade.

Genom att skapa nya kontaker, resa bort , träffa nya människor kan man bli inspererad och därav skapa motovation och få göra det man vill, och bli lycklig.


Vad tycker ni om min insperations teori`?

LISEBERG del 2Slänggungan


Burger king


Charlotta framför fritt fall som jag aldrig ska åka xD


Lovisa, Anna och jag ;)


Jag dog då jag såg att de hade B and J där.


Elli efter flum ride ;)


Jag innan flum ride


Hem resan ;)

Tack alla för en underbar dag på liseberg :)

Härliga Lediga Fredag

Som sagt hade jag grillfest här klockan tolv, Men vår gasolgrill saknades utav gasol så vi stekte köttet i pannan istället. Det blev jätte gott. Till det hade vi gooood sallad som Anna gjort. Och grädd potatis. Gräddpotatis är klyftpotatis med grädd som tillsätts fem minuter innan de är klara i ungen, det är verkligen jätte gott. Rekomenderas.
   Sen gick vi ut och tittade på rally tåget som gick på Södra promenaden, det var fina bilar som åkte runt. Sen såg vi att människor kom med He-Ballonger, och Sofie och Christine hade inte testat att prata med Helium. Därför köpte vi en söt rosa häst. Vi gick till Wasa parken och satte oss, det var jätte härligt att avnjuta solen. Vi slogs lite också, speciellt jag och Elli, men det var bara jätte kul. Tills hon satte sin nagel i mitt öga så det började blöda, Okej kanske inte i ögat, lite utanför. Men det var faktsikt jätte kul det också. Sedan spannade vi inte lite snygga människor också ;)
   Nu har jag varit med Sofie, hon är verkligen en underbar människa. Hon åkte nyss hem, och nu ska jag ta det lugnt och mysa med mor min. Det var bli skönt.


Vad trevligt vi hade.


The gäng, men elli tar kortet.


En sådan bil vill jag ha.


Nu skulle vi döda vår häst.


SOoOoOol

Liseberg del 1


Bussresan dit, Jag och Anna


Vid visningsö :)


Jag  ;)


Sofie på bussen


HAHAH


Framme


Två helt underbara människor


Kommer mer sen, nu ska jag ha grillparty :)

Den underbaraste dagen

Det har varit en helt otrolig dag idag. Jag har inte haft så kul på väldigt lycklig, och nog alrdig så många lucka rus på en dag. Det har verkligen varit UNDERBART. det kommer ett bättre inlägg imorgon. Klockan tolv har jag grillfest hemma hos mig,med Christine, Sofie, Anna, Elli och Mig själv. Det ska bli jätte kul. Här är lite videobloggar sen ikväll.RSS 2.0