:)

Idag har jag och sofie gått på stan.  jag shoppade inget, men sofie handlade skor, smycken och lite saker till hennes 3veckorsresa på Malta. Fatta, jag vill också åka bort i 3 veckor och ha det härligt. :). Ikväll ska vi se på ICE AGE 3 :) Det ska bli hur kul som helst! Nu har vi power-nap, eller förut :) Nu sitter vi flumar hahxd ;) god natti

Durken

Jag fick ett anfall, och bestämde att jag och mamma skulle äta ute, fin mat alltså. Så vi gick ned till vår lilla egna krog på sidan av huset, durkslaget. Jag frågade min vän, som jobbar där, vad jag skulle äta, han sa grillspätt, då blev det också. Det va rhur gott som helst, han har ju bra smak. (interntskämt). Till efterätt tog jag tiramisu, vilket är en italensk efterrätt, även en glasssmak. Det var gott, men lit emcyket, efter all mat. Efter det gick jag hem, och sen dess har jag suttit på at tmin vän ska komma hem ifrån sthlm, för då ska vi vara! :) Jag hoppas ni mår underbart bra !


Mmm

Ojjj

Hej alla, förlåt för en otrolig dålig uppdatering, men jag har verkligen inte hunnit. Det dyker hela tiden upp något att göra, jobb, kompisar ja allt. Men jag tycker det är så J*vla roligt, så jag vill inte lägga tid på något som ändå inte gör så jätte glad, det är roligt att blogg, men man ska göra sånt man mår bra utav, och jag mår så sjukt bra av att vara med kompisar och jobba :)
  Idag ska jag i alla fall jobba mellan 12-17, ikväll ska jag träffa en ny kompis <3. Det är ska bli roligt. Jag längtar verkligen. Imorgon har jag ledig, så jag och mamma ska åka till himpa badet, och bara koppla av. imorgon kväll ska jag till linköping för att träffa en kompis, som jag inte träffat på väldigt länge. Nästa lediga tid har jag är fredag, men inte på  kvällen ör då jobbar jag :) haha ÄLSKAR MITT LIV!

RSS 2.0