Tha skansen

Gårdagen blev bättre än vad jag kunnat drömma om. Buss resan dit satt jag brevid Sofia, det var väldigt trevligt att disskutera bloggare och deras bloggar. Och om att Kenza uttalas Kinsa, om hur smart och cool blondinbella är. Vi stannade till vid sillekrog på väg upp, där köpte jag glass, b and J såklart.
   På skansen gick jag med Filip, Tove och Frida. Helt otroligt kul hade jag, men det kanske var för att jag var på hyper humör. Jag visste inte att filip var så kul, och tove och Frida ni är helt underbara. Vi gick runt och var jobbiga mot andra människor, det var verkligen jätte kul, eftersom jag älskar förnedrings-tv och när man får göra det i verkligheten blir det ännu roligare.
   På scenen uppträdde Janet och kim ifrån "made in sweden". Star pilots, darin, pauline och maja (?). Det var jätte kul att stå i pubilken, och tränga oss före alla andra. Snacka om att vi blev hatade där. Sedan började vi bre mackor ifrån Skogaholms med messmör, som vi fick gratid där. Jag hade ungefär 5 limpor ett tag och filip hade 4 messmörs tuber.
  Jag trodde jag skulle somna på vägen hem efter allt skrattande, men på bussen blev det bara mer skratt. Alla berättade om hemska historier om deras husdjur, det var verkligen jätte kul.


Tack alla, förlåt för inga bilder, men min mobil går inte att synka nu :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0