:)


Jobbilda jobba i dag då :) 12-17 :)

Sparvöga

Utefrukost, eller vad säger man. Till frukost, nu, blevdet två toast, det var jätte gott. Jag tog hem dem ifrån "cafe väster" som ligger precis brevid vår port. Sedan köpte jag ett litet flingpaket, så var frukosten färdig. Sitter och lyssnar till "sparvöga" av marie fredriksson, jag gillade verkligen inte den första gången, men efter några gånger belv det jätte bra. Så är det väll med allt, det tar tid att se det bra i olika saker eller hur? Om två timmar kommer Gabbe, då ska jag och frid gå möta honom, tror att Elias är där också. Sen kommer charlotta och Malin, det ska bli jätte härligt att träffa dem igen, har längtat.


Macka, flingor och cola, dator - det är livet ;)

Krämer

Nu vaknade jag, jag har nog aldrig så såhär länge in på dagen i hela mitt liv. Ígår var jag med en kompis, tills klockan var väldigt sen, eller tidig. Men det var verkligen jätte roligt. Nu ska jag fixa mig, platta håret, ta på lite krämer, så jag blir männsklig igen. Sen ska jag sätta mig på terassen och bara ta det lugnt :) Ikväll ska det ju bli väkdigt roligt :) :)


Ida

Nu sitter jag på vår terass, och njuter av en god middag(färdig potatis sallad och färdig kyckling). Det är jätte mysig, verkligen. Idag har jag som sagt jobbat, det var också jätte roligt, med ida. Hon är verkligen en underbar person. Man blir så glad av att jobba med henne.
  Imorgon ska jag träffa massor konfare, som jag saknat ihjäl mig för att träffa, det ska bli jätte kul! :)

Fruktsmoothie

Idag ska jag jobba 12-17. Det ska bli roligt, det brukar vara lite mer kunder på dagarna, och det är trevligare :). Fatta vilket bra jobb jag har egentligen, träffa glada och hungriga människor hela dagarna (mestadels), Precis som jag, Glad och hungrig.
  Nu sitter jag i solen och väntar på att klockan ska slå tio, för så ska jag gå till waynes och ta min nya drog, mangoäppel i fruktsmoothie. Det var verkligen jätte gott, när jag tog det i måndags. Efter jobbet ska jag hjälpa mamma med att handla lite mat. Sen ska jag förmodligen, vet inte än, vara med två kompisar :) Kan vara länge ut i kväll, eftersom jag är ledig imorgon :) Härligt va? :) 

 

Rynkor

Jag har fått rynkor i ansiktet!!! MAssor av dem, på tre olika ställen.
Detta beror på att jag har skrattat och lett så mycket den senaste dagen. Så grymt mycket skratt med Malin och Frida. De är två helt underbara människor. Vi pratade till halv 4 imorse. Pratade minnen ifrån brevik och allt. Det var uber mysigt. Med Te och ljus och allt :).
   På dagen jobade malin ifrån 11-15 så då gick jag och Frida runt i akrösund, det var mysigt. Vi solade, åt makrill, åt glass, drack cola. Sedan åt vi på göstas, där Malin jobbade, Pannkakor med sylt och grädde. Jag och Frida kom att när vi umgås, så äter vi hela tiden, vädligt roligt att äta faktiskt!
  Sen på eftermiddagen så satt vi utanför Malins jätte hus på en flit och slogs, det var jätte roligt, verkligen :) Sen åt vi någon nordafrikansk maträtt, som var jätte god. Någon köttfärsgryta med ris och massa tillbehör. Jag satte i halsen ett antal gånger, och frida skratta så att hon grät. Sedan blev det mys, upp vid nio och åka bussen vid tio, hemma runt tolv, och nu sitter jag och njuter av det vackra vädret, och sak äta kolad spagetti. Sen blir det jobbet :)

Härliga dag ;)

Malin

Hej, snart åker jag till arkösund, det ska bli jätteroligt. Jag längtar verkligen till skärgårdslivet. Det var väldigt länge sen jag var där, har släkt är ute. Men bussen går tio i nio ifrån resecentrum, jag åker ut med Frida. Vi ska träffa en breviksvän till oss, Malin ifrån Stockholm. Det ska bli hur kul som helst! kommer hem på onsdag, ska jobba vid fem ;)




Såhär ser jag ut, SOMMAR kläder :)

Ströfolk

Idag blir det jobb mellan 12-17, det ska bli roligt. Jag har kommit på att det är roligare att jobba när det är stressigt, än när det är lite ströfolk som kommer lite och lite så. Då är det bättre med Kö, igår var det stressigt ganska mycket. Igår jobbade jag ju för första gången med Ida, det var jätte roligt! Och det känns ännu bättre inför sommaren nu!
  Min nästan lediga dag, då jag inte planerat nått är om en vecka. Och i kväll annars är det fulltbokat. Men jag älskar när jag har saker som håller mig sysselsatt, varför annars skulle jag ha blogg liksom? :) Nej nu ska jag käka lite frukost och sen börja läsa Harry Potter och halvblods prinsen, måste hålla mig uppdaterad tills premiären den 15 juli :)
Hoppas ni mår underbart bra :) För det gör jag :)



Efter sommaren ska jag köpa en kamera :)

Platta platta

Såhär fixar jag mitt hår:


Innan                                   Bak med allt hår            Fram och platta delvis   Gå bakåt                          Resultat

:) nu ska jag ned på stan :)




Sola

Något jag verkligen är dålig på är att sola. Jag känner mig så rastlös, jag klarar inte av det. Nej, usch så nu sitter jag inne istället. Ska snart laga lite lunch, jag börjar ju jobba klockan 5, men bussen går vid 4. Kanske blir det så att jag springer ned på stan och kollar lite också. Det är så härligt väder, det ska regna i eftermiddag, då jag jobbar :). Första riktiga arbetspasset idag, kommer säkerligen vara lite nervös. Det ska bli hur kul som helst. Träffa min nya arbetskamrat, Ida.
  Just nu sitter jag och lyssnar på -Sommaren är kort. Det är så härligt att ha sommarlov, med sommar!


louis vuitton


Snygga eller hur? När jag köper min Iphone ska jag nog köpa till ett sådan skydd :)

Depp

Idag har jag inte gjort INGENTING. Det ahr varit hur skönt som helst, att bara ta det lugnt. De ända mödan som jag gjort var att koka potatis, vilket jag ändå Failade på.
  Jag måste erkänna att jag har varit lite depp, jag vet vad det berodde på. Så jag tog problemet och lade på bordet, och hämtade en kökskniv och döda det! Mycket effektivt sätt att gå vidare på. Annars brukar jag lägga de få problem som finns i mitt liv, i en liten låda! Öppna och tömma ibland. Men det är väldigt ovanligt, eftersom jag inte har så många problem i mitt liv! Nu är jag power igen, och lyssnar på underbar musik!

Veonica maggio - Nöjd

Hot Chocolate - You sexy thing

Rikard Wolff - Vackra pojkar, vackra män

NU är jag Uber igen ! :)


Mee too toooday

Göra-vad-man-vill-dag

Hej alla personer :)

Min midsommar blev lugnt, mamma och jag åkte ifrån landet vid nio, och sedan hemma vid tio. Vid tolv sov jag som en stock. Vaknade några gånger under natten, svarade på några sms. Sedan vakande jag vid elva, gick upp vid tolv. Jag känner mig verkligen hur slö som helst. Men det får man väll vara, det är ju faktiskt sommarlov. Idag har jag inte planerat något, det blir en "göra vad man vill-dag" Har inte haft det på väldigt länge:)

Hoppas ni mår riktgit bra nu. för det är ju faktiskt SOMMAR <3

impulsivt

Nu ska jag, mamma och pappa åka ut till landet i st:anna för att fira midsommar. Det ska bli trevligt. Vi kommer hem ungefär vid tio, får se om jag hittar på något då. Man vet aldrig, livet är så IMPULSIVT. Ni får ha det så underbart bra så kommer förmodligen bilder ikväll :) pusssar <3


Jag under Teatern som vi gjorde i klassen :)

Lev livet

This is not me, this is me going crazy :) God natt nu ska jag sova :)

Skara sommarland

Jag tycker att det är helt underbart bra att focus gör sådana tillställningar som Skara sommarland och Liseberg. Det är både billigt och roligt.
  Morgonen började vid 4, bussen ifrån Söderköping gick vid 6. Jag trodde att det skulle vara en stor buss, mend et var en liten buss. Men ja gslår vad om att nästa år kommer det att vara en stor buss, då mer människor vet om allt tidigare.
  Vi kom till skara vid tio, precis när det öppnade. Jag och Anki började med att inspektera badlandet. Det var väldigt kallt, och jag som redan är frusen! Men en timme senare var jag i en pool. Jag klev i, och tio minuter senare gick jag upp. Frös som en liten gris. Anki verkade trivas, men hon frös också lite. anki bestämde sig för att prova en annan pool, men när hon hoppat i, ångrade hon sig direkt.
  Sen gick vi runt oh testade alla olika karuseller, det var jätte roligt. Jag kände mig som ett litet barn igen, det var länge sedan. Man får inte känna så, nuförtiden, det kan vara lite tråkigt! Men på Skara var det bara att släppa allt. Till sist åkte vi någon flum ride-likande karusell, fast man blev blötare än vad man blev på liseberg. Det var jätte roligt.
  En hoppshow som vi såg på också. den var ganska bra, Det bästa var när de tände eld på en kille sen fick han hoppa ned i poolen, det var kul! Den var slut vid halv fyra, då la jag och Anki oss i en liten park, och sov tills klockan var 5. Vi sov som små barn, så trötta var vi efter all åkning! Bussresan hem var varm, men rolig. Speciellt sista kvarten då alla blev helt flumma!
Tack Focus för att ni orkar ordna med saker, och gör det otroligt bra!
(no pics - my mobile camera is broken)


Sedan.....

Nu ska jag ut i det otroligt härliga vädret, ska till ica, växla lite pengar och köpa bröd. Sedan till Time för att lämna in två filmer, Sedan till bibblan för att lämna in en bok, Sedan har jag tänkt mig att sätta mig på Wayne´s med datorn och skriva på min bok! Det kommer bli en helt underbar dag! Sedan ikväll, kommer en jätte bra kompis till mig <3 :)

Film igen

Hem till min syster nu, ska se på film. Men kommer tidigt hem, eftersom jag ska upp vid 4 imorgon, åker härifrån vid kvart över 5, Det ska bli hur kul som helst!

Avslutningen

Det var en jätte fin skolavslutning som Ramunderskolan ordnat för 9:orna! Med sång ifrån 9:c så man nästan grät. Och ett jätte fint tal ifrån prästen som jag ska prata mer som senare. Det hemskaste var när jag skulle skiljas ifrån Anki, eftersom henne har jag alltid varit med i skolan sedan början av åttan. Det kändes så hemskt, men som tur syns vi ju redan imorgon då vi ska till skara sommarland.
  Jag är väldigt svårt att gråta inför människor, så efter allt när jag gick mot bilen så kom tårarna. Tårarna som visar 3 helt underbara år på Ramunderskolan! Jag fick ju också premium, då blev jag verkligen jätte glad. Jag blev också nöjd med mina betyg, 305 poäng. Nu ser jag framåt också, gymnasiet kommer vara en vändpunkt i mitt liv som jag aldrig kommer att glömma. 



Alla stiliga killar




Efter avslutning blev det kina med min mamma och syster.

Mitt träningsprogram:

  1. Första veckan börjar jag med 150 sitsup varje dag, sedan ökar jag med 100 varje vecka.
  2. Inte äta ut, mer än två gånger per dag.
  3. Ut och springa 4 gånger per vecka, promenaderna runt.
  4. Äta enligt tallriksmodellen.
  5. 10 armhävningar per dag, i samband med sitsup:en.

Att äta grönsaker är inte min grej, men för att få det jag vill ha, måste jag offra, och det kanske inte alltid är kul. Men jag ska F*n nå detta mål nu! Helt power är jag nu! Önska mig all lycka (för det behövs)
  Nu ska jag väcka elli, hon sover forfarande :P :) sen ska vi äta god frukost och ha det trevligt. Imorgon ska jag ju till skara sommarland med focus, det ska bli hur kul som helst! Längtar!


Sant!


Skämt.

Jag skämtade såklart, jag ska ut och äta med min syster och min fader. Min far ringde just när jag hade börjat att laga maten, så jag stängde av allt och nu ska vi någonstans.

Sex-pack

Ikväll ska jag vara med Ellinor, det känns som det var länge sedan som vi hittade på något. Så ikväll ska vi ha en riktigt Filmkväll med chips och allt. Det ska bli roligt. Egentlingen skulle jag ha gått ut ikväll, men jag är inte pepp på fest idag. Det får bli någon annan gång :).
   Idag har jag rensat ur grundskolan ur mitt rum. Fyra påsar med skräp sammanlagt blev det. Med pärmar, plastfodral, böcker, pappar o.s.v. Men nu känns mitt rum mycket renare. Jag har inte alls mycket saker i mitt rum, men för mig gäller mottot mindre saker - enklare- renare. Jag har sms:at hela dagen också, egentligen har jag inga pengar på mobilen, men jag råkar kunna skicka sms ändå. Det är så roligt när livet ger olika saker.
  Nu ska jag laga lite mat, det blir chicken nuggets hemmagjorda. Fatta jag äte inte ut, även om det är lördag. Men nästa veckan startar mitt träningsprogram, så nu ska jag ha sex-pack innan jag börjar på Kunskap. Det är ett av mina sommar mål. Jag kommer berätta mer om hur jag ska komma dit. Gud nu gör jag vad jag vill - DET ÄR JU SOMMARLOV


Ja ibland kan skönhetsopreationer göra under!

Fulla människor

Igår kväll åkte jag till söderköping vid åtta. Där träffade jag Patricia, Mando och Sally. Vi qruisade runt i Söderköping, för att hitta lite roligt folk. Vid nio åkte Patricia och Mando hem. Då var jag med Sally ungefär en 45 minuter, det var verklingen jätte roligt. Vi hade samma hunor också. Vi pratade om framtiden och allt i livet. Det var verkligen jätte roligt. När bussen kom, hade hela busshållplatsen fyllts av studenter och andra människor som skulle in och festa i norrköping. Det var ganska roligt, eftersom jag kände ungefär 90% av alla där. Det var ganska roligt att se alla fulla. På bussen var det alltså riktigt drag.
  Sen gick jag hem, trött som jag var sedan torsdagskvällen. Satte mig vid datorn och skrev lite på min bok som ska bli klar innan sommaren är slut. Jag tror jag insett att jag har sommarlov nu! och Det känns något helt otroligt! :)



Hon är verklingen min nya idol!


 

Felstavningar

Jag har skrivit tre tusen ord på en uppsats. Varav 5 ord är felstavade. Om någon läser igenom uppsatsen, kommer jag förmodligen få en fällande kommentar just vid dessa 5 felstavningar.

    -Kan du inte stava eller? Ett exempel på en sådan kommentar. En negativ syn på det hela. Att inte vara nöjd med det man har eller att inte kunna se det positiva i det. För att kunna se det positiva med uppsatsen, behöver vi vända på allt.

Att se att det är 2995 stycken rätt stavade ord är väldigt bra, det visar ju faktiskt på att jag kan stava. Men varför väljer de flesta den negativa synen, även om de inte är bedda till att anmärka felstavningar. Det är lust hur en del människor tänker ibland!

Det handlar om att sätta in detta syfte i andra sammanhand för att se världen posetivit!




1000kr

Avslutning gick hur bra som helst, Jag fick premium för att jag sätter andra väl för min egen vinning, Jag blev verkligen jätte glad över det, 1000 kr rikare också ;) Jag bloggar imorgon om hur det var. Nu ska jag åka till Sofie, där jag, hon, antionia, Elin och Emma-li ska vara ikväll, vi ska också sova över där. Fatta vad roligt det är att leva!!!





Avslutning

Idag slutar jag grundskolan, det känns lite läskigt med den tanken i bakhuvud. Jag hoppas att jag får stipendium, men man vet aldrig. Betyg är jag inte nervös över, eftersom jag vet exakt vad jag får i alla ämnen. Detta kommer bli en helt perfekt dag, det har jag bestämt. Jag är sjukt pepp på skolavslutning!!!


Avslutningsmiddagen

Middagen, som höll hus på vildmarkshotellt, belv otroligt lyckad tycker jag. Jag och två andra, var de ända utan kostym där av alla killar. Men eftersom jag inte trivs i kostym, så vill jag självklart inte bära det. Man ska ju göra det man mår bra av ju!
  Det började med att vi åkte buss dit, vår klass satt i den största bussen, själva.  Det var jätte roligt att åka med dem, eftersom de har ett sådant humör. Men om man tittade bak, såg det ut som ett gäng 35-åringar.
  Åalla tjejer var så vackra, ibland tvivlar man ju på sin sexuellla läggning, och igrå var det en sådan stund. Alla var verkligen uber fina!  
  När vi kom fram, blev vi bjudna på ett glas med fruktsoda och jordgubbsextract, det var jätte gott! och roligt och gå runt och prata gamla minnen med alla elever i 9:an på ramunderskolan. Efter detta gick vi in i den stora salen.  Där var det fint uppdukat för oss. Det var verkligen en kväll då man kunde känna sig alldelse speciell.
  Måltiden började med att Elli och olle pratade lite, det var de som höll ikvällen. Mycket bra jobbat av båda två, även om skämten kanske inte var de bästa! Efter den långa måltiden blev det dans. Även om det var dålig musik och lite med folk, var det jätte kul att slänga runt på dansgolvet stundvis.Vid klockan elva åkte vi därifrån, fulla med minne och lycka. Det var verkligen en underbar kväll, Tack Ramunderskolan för allt!


Fina sofie, Hanna och Anna


Kricka och daniel i min klass


Potatisgratäng


Sista skoldagen

Idag var det den absolut sista grundskoledagen i hela mitt liv. Det känns otroligt bra, samtidigt hemskt. Även om min klass kanske inte är den mest kärleksfulla,kommer jag sakna de flesta!
   Vid halv 9 började den sista skoldagen på ramunderskolan. Vi skulle städa våra arbetsrum, men mitt var redan städet, vilket gjorde mig väldigt glad. klockan 9 såg vi igenom vår teater, jag kände mig stolt över min klass, det var nog första gången. Sedan blev det någon konstig film, som jag inte förstod mig på. Så Jag, Anki och hatte gick till willys för att köpa fika till klassen. 525kr gick det på, men det var ju inte våra pengar, så det gör inget! Mycket fika blev det också! 
  Efter den långa fikapausen, gick klassen och åt. Några i klassen skulle ha matkrig, men det blev inget av det. Jag kan inte räkna så många gånger man sagt att man ska göra något roligt den sista skoldagen i 9:an. Efter skolan var jag med Anki ett tag. Sedan blev det avslutningsmiddag.!


De satt i vagnen och skrek pappa till mig


Markus med all fika


525 kronor


Språkval: Ryska, trodde jag i sjuan!

It's true


Fotbollsnörd

Förlåt, för att jag inte uppdaterade igår, men jag hann verkligen.
  Teatern gick hur bra som helst, och speciellt sista gången, då vi spelade upp för 9:orna. Det kändes verklingen som ett riktigt bra minne, som vi skapade, så där i slutet med klassen. Jag är verkligen Glad över att vi gjorde det! Vi spelade som sagt upp teatern tre gånger, och det var bara få gånger som något blev fel.
   Efter att vår klass städat Aulan, där vi spelat teatern, blev det att beskåda fotbollsmatch mellan Lärarna och Eleverna. Jag är kanske inte den största fotbollsnörden, så jag satt mest och planera sommarnen med en massa människor. Så jag vet faktiskt inte vilka som vann, men jag tror att det var eleverna.
   Sedan åkte jag hem, och på kvällen kom en kompis, det var jätte trevligt och vi hade roligt! ;)


Alla ser ut att vara inne i fotbollsmatchen


Det stämmer nog :)

Man kan ju drömma...

Mitt googleväder hade sin enga lilla prognos imorse:

Nu ska jag spela teater!

Överlycklig - För att jag hade fel

Mina fördomar mot min klass krossades idag, när vi körde vår teater för våra föräldrar. Vår klass ägde på teatern, engentligen var detta bara repition, men det kändes som att det var den sista föreställningen. Jag blev så himla glad att jag bara skrek, alla var så nervös innan men allt släppte.
  Dagen bestod utav tränning på teatern, imorgon har vi tre föreställningar för hela skolan på raken. Hoppas det går lika bra då. Efter teatern idag skulle jag åka hem, då insåg jag att mina pengar var slut, så det blev hem och tigga lite av Elli. Och det var bra det, för hon fick mig på ännu bättre humör. Vi pratade om avslutningsmiddagen, och om att min klass skulle hitta på något till dess, ska i alla fall försöka få med klassen på något!


haha äntligen :)


Jag och Anki innan teatern



Jag inne på teatern !

Powerlåt

Idag blir det teater träning hela dagen, det behövs verkligen för min del, och det ska bli hur kul som helst!!
Uppspelning vid halv sju i ramundersalongen, kom :)


Fräcka

Idag har det var en rolig dag. Gabriel och jag mötte Frida vid två, hon vill att vi skulle till Fräcka, och jag till waynes. Men till slut satte vi oss på Fräcka. Jag tog en sallad, det var jätte gott. Gabriel skulle smaka en kyckling bit av mig, och så tog han en vitlöksbit istället, hans min var betalbar.
   Efter fräcka, vid tre, gick vi till clasohlson. Där köpte jag en present till min syster Anna, som fyllde år för två veckor sedan. Lite sent, men inte bättre sent än aldrig! Efter det, skulle Gabriel åka tillbaka till Jönköping. Så på bussen gick han, medans frida och jag gick igenom stan. Vi skulle gått till halvars men vi kom på att vi inte var sugna på glass.
Sedan delades vår väg, och jag vandrade vidare till Min syster Anna och lämnade över presenten. Sen cycklade jag hem, nu siter jag här, ska plugg lit mauns - sista mening till delad gabriel!


 Gott med sallad


Så snygga verkligen!


En närbild i oskärpa, haha :)

Lördagskväll

Vi (patricia, emma-lee, Sofie, Gabbe, Joel och jag) var hemma hos mig till klockan 9, för då gick vi till tyska torget för att se på fotboll. Vilket vi aldrig direkt gjorde. Så vi gick vidare till donken, där jag köpte maräng swiss, som var jätte god. Sen gick vi till Jesper, och skulle ha party där. Men det varade inte så länge förrän vi gick ut igen. Då gick vi utanför palac, för joel kände typ någon, jag vet inte! :). Sen skulle vi åka hem till mig igen, och alla köpte sms biljett, men sen ahde sista buss/spårvagn gått, eftersom det var "söndag igår". Så det blev att gå hem,men det var trevligt det också. Väll hemma satte vi på lite lugn musimoch pratade, det var skönt. Sen somande jag och gabbe lite senare, eftersom de åkte vid halv ett - ett.
   Nu vakande jag och gabbe, han sitter och klagar på min otroliga bra musiksmak. Men idag ska vi träffa elias och frida, vet inte riktigt vad vi ska göra,men vi hittar på något. Vid fyra åkter Gabbe hem, och då ska jag också fira Min syster Anna, ska ned på stan för att köpa present också. Ni får ha det så underbart bra nu!

Tack alla för igår!


Party - Vad kul det var!


hahhahahhahhahhah :)

Dagen har jag spenterat med Gabriel. Vi kom hem ifrån Elias vid 2 igår natt. Vi vaknade runt tio, härligt väder var det också. Efter ett tag gick vi ned på stan, för att köpa kläder till avslutningen. Jag köpte en randig tröja på hm, tyckte den var jätte fin. Sen gick vi till donken för att luncha med mor min, och min lilla kusin Elvira. Det var jätte gott, med mc chiken. 
   Sen blev det avgång till min syster för att hjälpa henne med att ställa in hennes TV. Hem, och sedan kom sofie och joel. Nu sitter jag i min säng, och sofie och Gabriel övar på gitarren, medans Joel städer mitt rum, eftersom det kommer en massa vänner hit ikväll. Vi får se om det blir utgång, då det kanske börjar regna ikväll! Nu ska jag hjälpa Joel lite!


Mona

Härliga dag! Vi slapp vår sista lektion, som egentligen innehöll ett svensk prov, snacka om att klassen blev glada. Efter skolan shoppade jag lite. Först träffade jag ett ex, det var trevligt att småprata. Sen tog jag en chai latte och gick till lager haus för att köpa en avslutningspresent, då mötte jag min svensk lärare. Pratade lite med henne, det var trevligt. Vidare gick jag, då mötte jag självaste Mona sahlin.
   Hon stod på något torg, mellan linden och domino. Jag gick självklart fram och pratade lite med henne. Men hon verkade lite stressad. Sen frågade om jag fick fotas med henne, då fick jag inte det! Undra varför!?
  Sen köpte jag ett par svarta sommar skor på NY, de var jätte fina! Jag ska gå på stan imorgon med Gabbe också. 
  Gabbe som jag mötte på bravik för ungefär ett år sedan, kommer ifån jönköping ikväll. Han ska vara här över helgen, det ska bli svinkul !


Skorna :D


Papparazzi - foto :)

Focus

Sitter i skolan just nu. Jag har precis ätit lunch, det var gott. Igår kväll tog jag ett bad och bara softade lite. Men i morse blev det lite panik, eftersom vi hade teknik inlämning, "läxförhör" i svenskan och forsättningsprov i so! Men jagblev klar ungefär kvart över sju, och halv går bussen. Så det blev ingen frukost för mig hemma, tog en macka på fritidsgråden focus! Jag har anmält mig till Skara sommarland den 15 juni.Ni får se till att ni också gör det! för jag och anki var bland de första. Och nästa vecka har de sommarvaka,som man bara msåte gå på!
   MVG i Teknik,.kemi, Matematik. Det blev jag mycket glad över. Nu ska vi ha SO,eller kanske teater träning det ska bli roligt!
Nu ska jag vara lite social!!

Hade så underbart gött nu!


Knappnålen

Det har varit den roligsate dagen på väldigt länge! Jag och anki playade runt och skreka och hade oss. Det var jätte kul, hela vår klass var helt speedade. Jag tror det är sperationsångesten som lyser igenom!(eller inte)
  Jag gjorde min tyska redovisning för min lärare idag, sista tyska lektionen, det kändes lite hemskt att det var den sista tyska lektionen på ramunder. Kommer sakna min lärare som bara den! Men the heart does go on haha! Sedan hade vi teknik, då jag satt och lekte med några knappnålar som sitter i stolen som jag byggde. Sedan rycker jag till, så att nålen åker in under nageln, och när jag drar ut den, är inte spetsen kvar, det finns alltså under min nagel. Härligt med tanke på det! Men det kommer snart, förhoppningsvis, ut.
   På matematik nationella fick jag VG, med två mvg-kvalitier, blev jätte glad. Trodde jag skulle få jätte dåligt! Efter skolan hände jag med Erika, för hon skulle fixa sina naglar. Det var hennes födelsedag, grattis till henne! Efter det mötte jag sofia och Elli, men sofia var tvungen att gå, vi träffas aldrig känns det som! Elli tittade på då jag åt kyckling tallrik. Förr i tiden, när jag bodde i söderköping, åt jag alltid kyckling talllrik på brasken.
   Egentligen skulle jag sova hos Anki i sörping, men vi kom på att det inte passade så bra idag! det får bli någon annan gång!


Inte alls vinklat!


 


Guva gott


 


På vägen hem


 


Teknik-arbete

Skolan gick bra igår, klassen tränade på teatern som vi ska spela upp på tisdag. För mig gick det så där, glömde lite repliker och så, men allmänt för klassen gick det bra. Vi ska ju spela nalle puh, det ska bli hur kul som helst.
  På tyskan fikade vi, för vår underbara lärare hade köpt chokladbollar och jucie till oss, visst är hon snäll! Efter skolan var jag med elli ett tag, det var roligt. Skämma ut varandra på bibloteket är alltid roligt. När jag kom hem skrev jag klart mitt teknik arbete, sen blev det att sitta vid datorn och svara på mejl, vilket tog hela kvällen. Men det är ju så roligt!
  Egentligen skulle jag åkt på Cuf kampanj innan EU-valet ikväll, men det är i valla i linköping! Så istället ska jag vara med en kompis! Får se sedan!


Im going to be POWER today!

Ordspråk!



So prov idag, ska plugga lite nu. Ha en underbart bra dag nu!


Här kommer den: Helges första Tio-i-topp





400 enkronor

Igår kväll var jag hemma och satt och lekte lite på mitt rum. Men framför allt läste jag på till so provet som vi hade idag. Det var ganska enkelt, men ska fortsätta imorgon eftersom jag inte hann klart. Lyssande på Hero, av M.C igår, den är så ljuvlig. Jag ska skriva ihop en musik lista sen, laddar upp på min blogg sen. Jag fick mitt betyg i Slöjd, alltså äännu ett VG. Men det gör inget.
   Dagen började med att göra Matematik muntliga igen, men denna gången satte min lärare betyg på det man gjorde, eftersom jag bara var med för att gruppen inte skulle vara tom. Sen blev det tyska, där jag skulle gjort min redovisning, men jag behövde inte göra den. Ska göra den på torsdag istället. Språk är ett av de tre ämnena som jag sänkt mig i! Men vad gör det, när jag mår så bra som jag gör!
  Sen växlade jag in mina 400 enkronor som jag fick  myntrör på ica igår. Nu kan jag sätta in de på mitt nya konto också! Med min lön som jag snart får. Det blir roligt.
  Ihelgen kanske en kompis ifrån Jönköping som jag mötte på Brevik förra sommaren kommer. Det ska bli kul, och på lördag blir det roligare! Den 15 juni ska jag och Anki åka till Skara sommarland, det var verkligen jätte länge sen jag var där, så det ska bli kul. Man ska ha lite mål i livet, något att längta efter.


Jordgubbar och päron, en stadig frukost, en stadig dag!


Jacka på,regn :)



Denna hänger i träslöjdsalen, jag har gjort den!

27 grader

Hej, hoppas alla mår lika bra som jag gör. Igår kväll vara jag lite små sur och arg, varför ? -därför!. Men när jag vaknade i morse hade jag ett humör som är otroligt. Kollade ut och lyssnade på otrolig musik, gjorde att mitt humör gick upp på sin topp.
  Detta är nästan sista riktiga veckan jag har i grundskolan, lite läskigt om man tänker att jag aldrig ska tillbaka till Ramunderskolan. Jag kommer självklart sakna alla kompisar, men speciellt alla lärare. De är verkligen så snälla! MEn annars kommer det vara skönt att "gå vidare"!
  Men sista veckan innehåller också jobb, Tyska redovisningen som jag lyckats skjuta upp i en månad ska göras i veckan. So-prov på fredag, och teknik-inlämning. Men betygen sattes i Fredag, men varför sluta då liksom!
  Så idag ska jag arbeta bort det sista, njuta vidare av livet, måste bara ut ikväll, det ska ju bli 27 grader idag. Måste utnyttjas!



RSS 2.0